Boka en trollkarl till ditt julbord

Att fixa riktigt bra underhållning till julbordet kan vara en svår uppgift, särskilt när gästernas smaker och åldrar skiljer sig åt. Det finns däremot en lösning som gör alla nöjda, oavsett intressen och år på nacken. Boka en trollkarl till julbordet och ingen kommer lämna festen besviken. Julen må vara förtrollande i sig, men vem gillar inte lite extra magi i vintermörkret?

Trollkarlen Kim Gordon har hundratals shower i bagaget och är van att utföra sin magi inför alla slags publiker. Oavsett om du planerar en lugn familjevänlig middag eller personalfest med högt tempo, kommer Kim bidra med oförglömlig underhållning på ditt julbord.

Det hemliga receptet för en lyckad julfest

Med en trollkarl på julfesten får du en underhållare som inkluderar publiken på ett spännande sätt och med mycket humor. Gästerna får inte bara en show där och då, utan ett samtalsämne att prata om och samlas kring för resten av kvällen.

Önskar du mingeltrolleri innan middagen, en storslagen show till kaffet efteråt eller kanske både och? Kim är mycket flexibel både när det gäller föreställning och resurser, och skräddarsyr sitt innehåll för dig och din publik.

Varken scen eller stor plats är nödvändigt, då Kim endast behöver sin medtagna portfölj och ett enkelt bord. Trots detta bjuder han på en show fylld av magiska upplevelser med lånad rekvisita från publiken, osynliga kortlekar och till och med tankeläsning!

Underhållning till julbord i hela Sverige

Kim underhåller på ditt julbord i Stockholm, Göteborg, Västerås, Uppsala och i massor av andra städer runt om i hela Sverige. Ingen publik är för stor eller för liten för Kim Gordon, som förtrollat allt från bröllop och födelsedagar till företagsevent och personalfester.

Med en trollkarl på julbordet får du:

• Underhållning för alla åldrar och smaker

• En inkluderande trollerishow för dina gäster

• Både skratt och skrik

• Många glada och förvånade miner

• En perfekt isbrytare

• Underhållning under mingel, middag & dessert

• Något att prata om i veckor efteråt

• Och framför allt en oförglömlig kväll

Är du nyfiken på vad en trollkarl kan göra för just ditt julbord? Tveka inte att ta kontakt. Kim Gordon ser fram emot att förtrolla dina gäster och ge er en kväll som ni sent kommer att glömma.