Letar du underhållning till firmafesten?

Att hitta rätt slags underhållning inför en firmafest är allt annat än en lätt uppgift. På en arbetsplats är ofta både åldrar och intressen spridda, och att hitta en aktivitet som passar alla smaker kan kännas näst intill omöjligt.

När du är tom på idéer inför företagsfesten har vi däremot ett riktigt bra tips:
Boka en trollkarl! Med Kim Gordon och hans magi på plats blir personalfesten kanske den bästa någonsin. Oavsett vilket moment det är som under kvällen behöver en bit underhållning, står Kim redo med många spännande maginummer.

OBS! Var beredd på ömma käkar, denna slags underhållning kommer lämna hela personalen med gapande munnar och rungande skratt.

Så fixar du en lyckad och rolig personalfest

Vare sig du arbetar med ett stort företag eller en lite mindre firma, kan du möta flera motgångar när det är dags att planera personalfest. Avdelningar som annars inte brukar ha kontakt sätts plötsligt samman, och många gånger känns det lite underligt att umgås med arbetskamrater utanför arbetstid och professionalitet. Ni som annars bara snackar i facktermer och siffror, placeras nu i en situation där kallprat om semester och familj inte alltid räcker till.

Här är företagsfestens underhållning verkligen A och O! Med en trollkarl som underhållning på firmafesten får du en trygg tredje part som kan avlasta och underhålla kollegorna, så att även du som arrangerar festen kan vara med och njuta.

Kims magi och trollkonster ger gästerna något att samlas kring, och i efterkant har de något gemensamt att fortsätta prata om. Magin ger alltså inte bara underhållning i sig, utan fungerar även som en mycket effektiv isbrytare.

Mingelunderhållning, scenshow eller magisk helkväll

När du låter trollkarlen Kim Gordon ta hand om underhållningen byggs firmafestens aktiviteter utifrån era behov och önskemål. Kanske behöver ni en isbrytare under kvällens början, en större scenshow under desserten eller kanske helt enkelt en magisk helkväll?

Här är några tips och idéer på vilka aktiviteter som kan bjudas på under firmafestens gång:

• Mingeltrolleri, den perfekta isbrytaren under fördrinken. Här används små tricks och illusioner, bland annat med gästernas egna ägodelar.
• Scenshow med trolleri. En större magisk show på ca. 30-40 minuter, idealisk under t.ex. kaffet efter en middag.
• En kombination av allt med en riktigt magisk helkväll!


Kim har stor erfarenhet av att uppträda inför alla slags publiker, stora som små, samt i alla slags lokaler och miljöer. Ingen rekvisita krävs från ert håll, då Kim endast behöver sin portfölj och ett bord som han själv står för. Men låt inte den bantade rekvisitan lura dig, trots detta bjuder han på en show fylld med magiska upplevelser med lånad rekvisita från publiken, osynliga kortlekar och till och med tankeläsning!

Boka en trollkarl till din firmafest

Fördelarna med att boka en trollkarl till nästa firmafest är många, och det enda som skulle kunna vara en liten nackdel är eventuellt värkande skrattmuskler dagen efter. Magi går hem hos alla, oavsett ålder och intressen, och många gånger är det t.o.m. första gången som en gäst upplever trolleri på nära håll. Du kan läsa mer om referenser och tidigare shower i menyn uppe till höger.

Fördelar med en trollkarl som underhållning på firmafest:

• En effektiv isbrytare som ger gästerna något gemensamt att prata om för resten av kvällen (eller till och med dagar och veckor).
• Magi är en helt unik upplevelse som ofta inte fås många gånger under livet.
• Oerhört prisvärd underhållning som inte kräver något utav dig som arrangör, och som dessutom kan anpassas efter era behov.
• Kan fånga en hel publik samtidigt, men även mindre grupper under fördrink eller mingel.
• Livar garanterat upp stämningen på vilken företagsfest som helst, oavsett om det är på en stor eller liten yta.