Hyr en trollkarl till din mässmonter

Letar du efter en annorlunda och spännande aktivitet till din mässmonter?

Magikern Kim Gordon bjuder på häpnadsväckande trollkonster snabba magitricks, som garanterat gör ditt företag svårt att glömma. Genom att hyra en trollkarl till din mässmonter, kan du på ett alldeles unikt sätt visa fram din verksamhet och ert budskap på ett sätt som verkligen fäster sig. Dessutom kommer potentiella kunder och samarbetspartners att associera ditt företag med det positiva intryck de fick under besöket i er mässmonter.

Giveaways och små presenter typ kortlekar lämnar smarta spår, och med en positiv association som bonus blir denna metod ännu mer effektiv.

Få fler besök på mässan med en rolig aktivitet

När du planerar en aktivitet inför mässan är det alltid smart att ligga steget före, så att du alltid är förberedd på alla situationer som kan uppstå. När din mässmonter fylls av ivriga besökare är det t.ex. en fördel om det finns en extra person som kan komma till undsättning.

Med en trollkarl i montern behöver ni inte oroa er för väntande intressenter, eftersom Kim kan underhålla flera personer samtidigt. Ni slipper på så vis stressa er igenom samtalen och kan ta emot nästa besökare när ni är redo. Dessutom är gästerna, tack vare magin, på gott humör och redo för att ta emot ert budskap.

Så sprider Kim Gordon ditt budskap genom trollkonster

När du tänker på trollkonster och magi är det troligtvis bilden av en stor scenshow som dyker upp i huvudet. Och hur ska en scenshow få plats i en liten mässmonter?

Lugn, bara lugn, detta har Kim såklart redan tänkt på! Istället för att hålla en större show vid specifika tidpunkter är trollkarlen Kim en minglande magiker. Han bidrar med kontinuerlig underhållning på liten yta, och kan lätt locka till sig fler besökare om montern skulle bli för tom.

Ett exempel på en aktivitet i er mässmonter är där Kim använder sig av era reklamprodukter, som t.ex en kortlek. Efter föreställningen ges produkten bort som en present till besökaren, som definitivt kommer att tänka gott om ert företag och upplevelsen de fick i er monter varje gång den tas i bruk.

Fördelar med en trollkarl som underhållning på mässa

Fördelarna med att ha en trollkarl som underhåller och håller aktiviteten uppe i er mässmonter är många. Kim Gordon har uppträtt på flera mässor tidigare, som t.ex. för större bolag som ABB och har därför både erfarenhet och flera passande tricks i skjortärmen (bokstavligt talat).

Därför ska du hyra en trollkarl till din mässmonter:

• Magin underhåller era besökare när ni (säljare) är upptagna
• Bidrar med aktivitet som engagerar och ger ett starkt intryck
• Kostnadseffektivt tack vare ökad trafik och fler leads
• Stor underhållning på liten yta i er mässmonter
• Skapar positiva associationer med ert företag
• Mässans besökare får något gemensamt att prata om, som i sig lockar allt fler besökare till er monter

Självklart kan trollkonsterna anpassas efter ert budskap och de reklamprodukter eller giveaways ni har.
Behöver du tips eller inspiration på aktiviteter för er mässmonter hjälper Kim gärna till med förslag. Han har många års erfarenhet av att trollbinda alla slags gäster och publiker, och kan skräddarsy sin magi för att nå er målgrupp på bästa sätt.