Trollkarl som underhållning på ditt bröllop

Med rätt underhållning på bröllopet blir er stora dag magisk, bokstavligt talat. Kim Gordon är en trollkarl med lång erfarenhet av att jobba med publik och shower av alla slag, däribland är just bröllopsunderhållning en utav hans specialiteter. Med Kim behöver ni inte oroa er för stel stämning under middag eller mingel, utan kan istället slappna av och njuta av ert firande tillsammans med släkt och vänner.

Magiskt mingel och middagsshow

När Kim Gordon ansvarar för underhållning blir ert bröllop oförglömligt. Detta oavsett om ni önskar ett inslag av magi under minglet eller en hel show under middagen eller både mingel och senare scenshow.

Här har ni en trollkarl som gillar att inkludera publiken i många av sina magiska nummer, något som brukar vara mycket uppskattat.

Med magiskt mingel slipper ni tänka på väntande gäster under bröllopsfotograferingen, och kommer garanterat mötas av en euforisk stämning när ni väl är tillbaka igen.

En trollkarl på bröllopet är helt enkelt en perfekt isbrytare som värmer upp era gäster och ser till att de har något att prata om resten av kvällen (och i lång tid efteråt). Minska risken för rastlösa gäster och boka Kim som trollkarl till ert bröllop idag!

Bröllopsunderhållning med goda referenser

Att hitta rätt underhållning till ert bröllop kan vara lättare sagt än gjort, och där spelar goda referenser en avgörande roll. Trollkarlen Kim gör detta enkelt för er, då positiv feedback är något han har i massvis. Här är några höga betyg Kim fått genom sina år som trollkarl på bröllop och andra liknande evenemang:

• ”Vi vill bara tacka dig för din insats på vårat bröllop. Vi är mycket nöjda med showen och gästerna uppskattade verkligen mingelmagin. Ja, hela dagen blev väldigt lyckad. Tack!”

• ”Det diskuteras fortfarande bland gästerna "hur sjutton gick det där till?"

• ”Hela kvällen var magisk och när Magiker Kim Gordon gjorde entré gjorde han dundersuccé!”

• ”Tack ännu en gång för att du kom till oss. Alla har tyckt att det var en jätterolig fest, dom tyckte att Du var toppen och verkligen en överraskning!”

Förtrolla bröllopet med en trollkarl

En trollkarl på bröllopet kommer att förtrolla dagen på många sätt. De flesta människor har ofta inte sett magi på nära håll förut, vilket kan bli en helt ny upplevelse för dem. En trollkarl utgör en perfekt pausunderhållning på ett bröllop, eftersom gästerna personligen faktiskt blir en del av showen.

Kim har lång erfarenhet av att uppträda för gäster i alla åldrar, och anpassar sin föreställning efter era önskemål och behov. Utöver bröllop utövar han sin magi på bland annat personalfester, födelsedagsfester, konferenser, julbord och mycket, mycket mer. Med Kims humor och talang på bröllopsfesten skapas en atmosfär av spänning och förväntan, och hans mystiska nummer öppnar garanterat upp för samtal resten av kvällen.

Boka en trollkarl som underhållning på bröllopet

Känns en trollkarl som passande underhållning för ert bröllop? Tveka inte, boka Kim Gordon redan idag! Ni får en flexibel trollkarl utan stora anspråk eller krav.

Med åren har han bantat ner sina tillbehör till endast en portfölj och ett enkelt bord, men erbjuder trots detta en storslagen show med lånad rekvisita från gäster, osynliga kortlekar och till och med tankeläsning! Tack vare detta är Kim mycket anpassningsbar och kan utföra sin magi i princip var som helst, när som helst. Är du nyfiken på vad Kim kan bidra med till underhållningen på just ditt bröllop? Ta bara kontakt så pratar han vidare med er!