Letar du underhållning till en privat fest?

Att hitta rätt slags underhållning inför en privat fest är allt annat än en lätt uppgift. På en privat fest är ofta både åldrar och intressen spridda, speciellt på en födelsedagsfest där åldrarna kan variera från 5 år och upp till typ 100 år.

När du är tom på idéer inför den privata festen har vi däremot ett riktigt bra tips:
Boka en trollkarl! Med Kim Gordon och hans magi på plats blir festen kanske den bästa någonsin. Magi funkar på alla åldrar från 4 år och uppåt. Observera att Kim inte gör några barnkalas. Endast vuxen- eller familjeföreställningar.

OBS! Var beredd på ömma käkar, denna slags underhållning kommer lämna hela personalen med gapande munnar och rungande skratt.

Mingelunderhållning, show till middagen eller magisk helkväll

När du låter trollkarlen Kim Gordon ta hand om underhållningen så kan ni luta er tillbaka. Kim har med allt som behövs. Kanske behöver ni en isbrytare under kvällens början, en större show under desserten eller kanske helt enkelt en magisk helkväll?

Här är några tips och idéer på vilka aktiviteter som kan bjudas på under festens gång:

• Mingeltrolleri, den perfekta isbrytaren under fördrinken. Här används små tricks och illusioner, bland annat med gästernas egna ägodelar.
• En magisk show på ca. 30-40 minuter, idealisk under t.ex. kaffet efter en middag.
• En kombination av allt med en riktigt magisk helkväll!


Kim har stor erfarenhet av att uppträda inför all slags publik, stora som små, samt i alla slags lokaler och miljöer. Ingen rekvisita krävs från ert håll, då Kim endast behöver sin portfölj och ett bord som han själv står för. Men låt inte den bantade rekvisitan lura dig, trots detta bjuder han på en show fylld med magiska upplevelser med lånad rekvisita från publiken, osynliga kortlekar och till och med tankeläsning!

Boka en trollkarl till din privata fest

Fördelarna med att boka en trollkarl till nästa fest är många, och det enda som skulle kunna vara en liten nackdel är eventuellt värkande skrattmuskler dagen efter. Magi går hem hos alla, oavsett ålder och intressen, och många gånger är det t.o.m. första gången som en gäst upplever trolleri på nära håll. Du kan läsa mer om referenser och tidigare shower i menyn uppe till höger.

Fördelar med en trollkarl som underhållning på en privat fest:

• En effektiv isbrytare som ger gästerna något gemensamt att prata om för resten av kvällen (eller till och med dagar och veckor).
• Magi är en helt unik upplevelse som ofta inte fås många gånger under livet.
• Oerhört prisvärd underhållning som inte kräver något utav dig som arrangör, och som dessutom kan anpassas efter era behov.
• Kan fånga en hel publik samtidigt, men även mindre grupper under fördrink eller mingel.
• Livar garanterat upp stämningen på vilken fest som helst, oavsett om det är på en stor eller liten yta.